HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Wakker worden en ontgrendelen

Ga vanuit de slaapstand en ontgrendel de HTC Desire 10 lifestyle naar het laatste scherm dat je hebt gebruikt zonder op de AAN/UIT-knop te drukken.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling met gegevens hebt ingesteld, wordt je eerst naar je gegevens gevraagd voordat de HTC Desire 10 lifestyle zich ontgrendelt.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg direct omhoog vanaf de onderste helft van het scherm.