HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Waarom kan ik niet met meerdere vingers slepen in apps?

Dat komt omdat standaard Mediagebaren is ingeschakeld. Hierdoor is het gebaar met drie vingers uitsluitend voor het delen van inhoud of voor het gebruik met HTC-apps. Je kunt gebaren met meerdere vingers (gebaren die drie of meer vingers gebruiken) niet voor andere doelen gebruiken.
Om meerdere vingers te gebruiken in games of voor muziekinstrumenten, moet je de optie Mediagebaren in Instellingen > Scherm en vegen (of Weergave, gebaren en knoppen) wissen.