HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Snelkeuze

Gebruik Snelkeuze om regelmatig gebruikte nummers met één enkele tik te bellen.
  1. Tik in het beginscherm op het telefoonpictogram om de app Telefoon te openen.
  2. Tik op > Snelkeuze > . Je kunt ook een niet-toegewezen toet op het kiesblok ingedrukt houden en op Ja tikken.
  3. Selecteer een contact in de lijst.
  4. Kies in het scherm Snelkeuze het telefoonnummer van de contact dat je wilt gebruiken en een sneltoets die je wilt toewijzen.
  5. Tik op Opslaan.
Voor het gebruik van Snelkeuze, houd je het snelkiesnummer ingedrukt dat je wilt bellen. Tik vervolgens op de belknop die overeenkomt met de kaart die je wilt gebruiken.