HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

Handleidingen

< < Menu

Je accounts synchroniseren

1. Druk in het beginscherm op > Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Op de schakelaar Automatische synchronisatie Aan/uit tikken om de automatische synchronisatie in of uit te schakelen.
  3. Voor het handmatig synchroniseren van individuele accounts, tik je op een accounttype, en tik vervolgens op > Nu synchroniseren op het scherm Accountinstellingen.
Tip: In het scherm Account settings kun je ook de synchronisatie-instellingen voor een account wijzigen.
Was de informatie nuttig?

Verdere ondersteuning als u uw antwoord niet heeft kunnen vinden