HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Een app verplaatsen naar de geheugenkaart

Wanneer je bijna geen ruimte meer hebt in het telefoongeheugen, kun je gedownloade apps verplaatsen naar de geheugenkaart als de kaart is geconfigureerd als interne opslag.
Belangrijk: Vooraf geïnstalleerde apps kunnen niet worden verplaatst.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Opslagruimte.
  2. Tik op Telefoonopslag > Apps.
  3. Tik op de app die je wilt verplaatsen.
  4. Tik op Wijzigen en tik vervolgens op de naam van de geheugenkaart.
  5. Tik op Verplaatsen.
Tip: Je kunt ook een app van de geheugenkaart terug naar het telefoongeheugen verplaatsen.