HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Wi‍-Fi-verbinding

Om Wi‍-Fi op je toestel te gebruiken, heb je toegang nodig tot een draadloos toegangspunt of "‍hotspot"‍.
Opmerking: De beschikbaarheid en sterkte van het Wi‍-Fi-signaal verschilt naargelang van de barrières, zoals gebouwen of een muur tussen kamers, waar het Wi‍-Fi-signaal doorheen moet.

Wi‍-Fi in- of uitschakelen

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op de schakelaar Wi‍-Fi Aan/uit om Wi‍-Fi in of uit te schakelen.
  3. Tik op Wi-Fi voor een lijst met gevonden draadloze netwerken.
Tip:
  • Tik als je handmatig wilt scannen naar beschikbare Wi‍-Fi netwerken op > Scannen.
  • Indien het gewenste draadloze netwerk niet in de lijst voorkomt, tik je op > Netwerk toevoegen om het handmatig toe te voegen.

Verbinden met een Wi‍-Fi-netwerk

1. Schakel Wi‍-Fi in en controleer de lijst met gevonden Wi‍-Fi-netwerken.

Zie Wi‍-Fi in- of uitschakelen.

2. Tik op een Wi‍-Fi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken.
  3. Als je een beveiligd netwerk hebt geselecteerd, voer je de netwerksleutel of het wachtwoord in.
  4. Tik op Verbinden. Het Wi‍-Fi-pictogram verschijnt op de statusbalk als verbinding is gemaakt.

Via WPS verbinding maken met een Wi‍-Fi-netwerk

Als je een Wi‍-Fi router met Wi‍-Fi Protected Setup (WPS) gebruikt, kun je de HTC Desire 10 lifestyle eenvoudig verbinden.
  1. Schakel Wi‍-Fi in en controleer de lijst met gevonden Wi‍-Fi-netwerken.

Zie Wi‍-Fi in- of uitschakelen.

2. Tik op > WPS Push en druk op de WPS-knop op je Wi‍-Fi router.
    Opmerking: Om de Wi‍-Fi Protected Setup (WPS) PIN-methode te gebruiken, tik je op > WPS-PIN Invoer.

Automatisch aanmelden bij een openbaar Wi‍-Fi-netwerk (WISPr)

Je kunt de HTC Desire 10 lifestyle instellen om automatisch aan te melden bij een openbaar Wi‍-Fi-netwerk dat je regelmatig gebruikt. Dit bespaart je de moeite om de webverificatie van de Wi‍-Fi-provider te doorlopen telkens wanneer je verbinding maakt met diens Wi‍-Fi-netwerk. Hiervoor hoef je alleen maar je aanmeldgegevens toe te voegen aan de instellingen WISPr (Wireless Internet Serviceprovider roaming).
Belangrijk: Het toegangspunt van het Wi‍-Fi-netwerk moet het WISPr web portal ondersteunen. Neem voor details contact op met de Wi‍-Fi-provider.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Instellingen.
  2. Als de verbinding Wi‍-Fi is uitgeschakeld, tik je op de Wi‍-FiAan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Wi-Fi.
  4. Tik op > Geavanceerd.
  5. Selecteer onder WISPr-instellingen de optie Automatisch aanmelden en tik op Instellingen WISPr account > Voeg een nieuwe account toe.
  6. Voer de naam van je service provider, je aanmeldnaam (de volledige domeinnaam) en je wachtwoord in.
  7. Tik op > Opslaan
  8. Maak verbinding met het openbare Wi‍-Fi netwerk.
Tip:
  • Als je toegang hebt tot meerdere openbare Wi‍-Fi-netwerken kun je maximaal vijf sets aanmeldgegevens toevoegen aan de lijst met WISPr-accounts.
  • Houd in de lijst WISPr-accounts een account ingedrukt om deze te verwijderen of bewerken.