HTC Desire 10 lifestyle dual sim‎

< < Menu

Wat is HTC BlinkFeed?

Ontvang het meest recente nieuws over je interesses of statusupdates van je vrienden direct op HTC BlinkFeed. Stel in welke sociale netwerken, nieuwsbronnen enzovoorts moeten verschijnen.
  • Veeg omhoog of omlaag om door verhalen te bladeren op HTC BlinkFeed.
  • Tik op een tegel om de inhoud weer te geven. Als het een videotegel is, kun je de video op volledig scherm bekijken, de audio horen en het afspelen bedienen.
  • Veeg tijdens het lezen van een nieuwsbericht naar links of rechts voor meer verhalen.
  • In HTC BlinkFeed kun je drukken op de knop of de knop om naar boven te scrollen.
  • Blader naar boven en trek omlaag over het scherm om de stream handmatig te vernieuwen.
  • Veeg naar rechts op HTC BlinkFeed om het uitschuifmenu te openen, waarin je het type feeds kunt kiezen of je aangepaste onderwerpen toevoegen om weer te geven.
Opmerking: Je ziet de klok-widget op HTC BlinkFeed als je HTC BlinkFeed hebt ingesteld als het hoofd-startscherm.