Werken met Snel instellen

Schakel in het venster Snelle instellingen instellingen eenvoudig in of uit zoals Wi‍-Fi en Bluetooth.
  1. Veeg vanaf boven in het scherm omlaag voor het openen van het Meldingenvenster.

Direct onder de statusbalk zie je de korte balk Snelle instellingen.

2. Voor het bekijken van het volledige paneel Snelle instellingen, ga je als volgt te werk:
    • Veeg op het vergrendelingsscherm eenmaal omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
    • Op elk ander scherm veeg je eenmaal omlaag met twee vingers of veeg je tweemaal omlaag met één vinger vanaf de statusbalk.
  3. Veeg naar links of rechts om meer tegels te zien.
  4. Om een instelling in of uit te schakelen, hoef je alleen maar op de tegel te tikken.
  5. Voor het aanpassen van een instelling moet je de tegel ervan ingedrukt houden.

Snel instellen aanpassen

Je kunt de tegels verwijderen, vervangen of verplaatsen in Snelinstellingen.
  1. Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om Snelle instellingen te openen.
    Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
  2. Tik op Edit button en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Houd een tegel ingedrukt en sleep het vervolgens naar je gewenste positie.
    • Houd een tegel ingedrukt en sleep het vervolgens omlaag onder het gedeelte Vasthouden en slepen voor toevoegen van tegels om het te verbergen van het venster Snelle instellingen.
    • Onder het gedeelte Vasthouden en slepen voor toevoegen van tegels sleep je een tegel omhoog om het weer te geven in het venster Snelle instellingen.
  3. Druk op .
Opmerking: Er bestaat een limiet aan het aantal tegels dat kan worden weergegeven in het eerste venster van Snelle instellingen. Het kan nodig zijn om naar links te vegen in het venster Snelle instellingen om meer Snelle instellingen-tegels te zien.