Kiezen welke apps toegang hebben tot je locatie

Controleer welke apps toegang hebben tot je locatie. Je kunt voor elke app instellen om locatietoegang toe te staan of te weigeren.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Locatie.
  2. Tik op App-machtiging.
  3. Tik op de app waarvan je de locatietoestemming wilt wijzigen.
  4. Selecteer een van de volgende toestemmingen:
    Optie Beschrijving
    Altijd toestaan Geef de app altijd toegang tot locatie. Deze functie is wellicht niet beschikbaar in sommige apps.
    Alleen toestaan tijdens het gebruik van de app Geef alleen toegang tot locatie wanneer je de app gebruikt.
    Weigeren Zorg dat de app geen toegang meer heeft tot je locatie.