Een bewegingsfoto weergeven

Gebruik het geïntegreerde Weergaveprogramma in de app Camera voor het weergeven van de bewegingsfoto die je hebt vastgelegd.
  1. Na het vastleggen van de bewegingsfoto tik je op de miniatuurweergave voor voorbeeldweergave links van de knop Vrijgave sluiter.
  2. Tik op het scherm voor het weergeven van opties.
  3. Tik op Motion Photo Play button.
Tip: Je kunt ook tikken op Alle foto's voor het weergeven van de bewegingsfoto in Google Foto's.