Een digitaal certificaat installeren

Gebruik digitale certificaten van client en certificeringsinstantie (CA) om HTC Desire 20‍+ toegang te geven tot VPN- of beveiligde Wi‍-Fi-netwerken, en tevens om bevestiging te geven aan veilige online servers. Je kunt een certificaat verkrijgen van je systeembeheerder of dit downloaden van sites die verificatie vereisen.
Belangrijk:
  • Voordat je een digitaal certificaat installeert, moet je een PIN-code of wachtwoord voor schermvergrendeling instellen.
  • Sommige apps zoals je browser of e-mailclient laten je certificaten rechtstreeks in de app installeren. Zie voor meer informatie de Help van de app.
  1. Sla het certificaatbestand op in de bronmap op HTC Desire 20‍+ of je geheugenkaart.
  2. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  3. Tik op Geavanceerd > Codering en inloggegevens > Installeren vanuit opslag.
  4. Tik op om te kiezen waar je het certificaat hebt opgeslagen.
  5. Blader naar het certificaat en selecteer het.
  6. Voer een naam in voor het certificaat. Selecteer hoe het certificaat wordt gebruikt: voor VPN en apps of Wi-Fi.
  7. Tik op OK.