Accounts toevoegen

Voeg je accounts toe om ze te openen op HTC Desire 20‍+. Je kunt meerdere Google accounts toevoegen en contacten, e-mail, agenda en Google app-gegevens van deze accounts synchroniseren met HTC Desire 20‍+.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Accounts.
  2. Tik op Account toevoegen.
  3. Tik op de account die je wilt toevoegen.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gegevens voor de account op te geven.

Je accounts synchroniseren

1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Accounts.
  2. Op de schakelaar Gegevens automatisch synchroniseren Aan/uit tikken om de automatische synchronisatie in of uit te schakelen.
  3. Voor het handmatig synchroniseren van individuele accounts, tik je op een account en tik je vervolgens op Accountsynchronisatie. Tik dan op > Nu synchroniseren.
Tip: In het scherm Accountsynchronisatie kun je ook de synchronisatie-instellingen voor je Google-account wijzigen.

Een account verwijderen

Verwijder accounts van de HTC Desire 20‍+ als je ze niet meer gebruikt. Door een account te verwijderen, verwijder je geen accounts en informatie van de online service zelf.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Accounts.
  2. Tik op een account.
  3. Tik op Account verwijderen.
Belangrijk: Mogelijk behoudt de externe app sommige persoonlijke gegevens nadat je de account hebt verwijderd van HTC Desire 20‍+.