Je vastgelegde opnames weergeven en beheren

De app Camera heeft een geïntegreerd Weergaveprogramma met basisfuncties waarmee je je vastgelegde opnames kunt verwijderen, verplaatsen, kopiëren, hernoemen of delen, en meer.
  1. Tik op de miniatuurweergave voor voorbeeldweergave links van de knop vrijgave sluiter.
  2. Tik op het scherm voor het weergeven van opties.
    Viewer main screen
  3. Kies wat je wilt doen met je foto of video.
  4. Voor het weergeven van vastgelegde opnames, schuif je twee vingers samen en vervolgens veeg je naar links of rechts op het scherm.
Tip: Tik op Alle foto's of Bewerken voor weergeven of bewerken in Google Foto's.