Vingerafdrukscanner

Je kunt de HTC Desire 20‍+ snel wekken en ontgrendelen met je vingerafdruk. Je kunt maximaal 5 vingerafdrukken.

Volg deze tips bij het instellen en gebruiken van de vingerafdrukscanner:

• Zorg er voor dat je vinger en de vingerafdrukscanner droog en schoon zijn.
  • Gebruik je hele vingerkussen, inclusief de zijkanten en de punt.
  • Bij het vastleggen van je vingerafdruk raak je de scanner aan tot deze trilt.
  • De vingerafdrukscanner heeft een leesbaarheid van 360° — je kunt een geregistreerde vinger onder elke hoek op de scanner leggen om het scherm te ontgrendelen of om de HTC Desire 20‍+ te ontgrendelen.
Opmerking: Mogelijk kun je de vingerafdrukscanner niet instellen op ontgrendelen van de HTC Desire 20‍+ als je bent aangemeld bij een Exchange ActiveSync account waarvoor je een afwijkende optie voor schermvergrendeling moet instellen (zoals een wachtwoord). Informeer bij je Exchange Server administrator of je Exchange ActiveSync account de vingerafdrukscanner ondersteunt.

Voor het eerst een vingerafdruk toevoegen

1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Vingerafdruk.

Als je nog geen schermvergrendeling hebt ingesteld, wordt je gevraagd om dat nu te doen. Zie

Een schermvergrendeling instellen.

3. Als je dat wordt gevraagd, kies je hoe je de inhoud van een melding wilt weergeven wanneer je telefoon vergrendeld is en tik je op Gereed.
  4. Tik op Volgende.
  5. Plaats je wijsvinger op de vingerafdrukscanner om te beginnen met scannen.
  6. Raak de scanner meerdere malen aan tot de vingerafdruk is geregistreerd.
  7. Tik op Gereed nadat je vingerafdruk is geregistreerd.
Je kunt nu je vingerafdruk gebruiken voor het ontgrendelen of om HTC Desire 20‍+ uit de slaapstand te halen.
Waarschuwing: Je moet je back-up vergrendelpatroon, PIN-code of wachtwoord invoeren als de scanner je vingerafdruk na vijf pogingen niet herkent.

Vingerafdrukken toevoegen, verwijderen of bewerken

1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Vingerafdruk.
  3. Typ je patroon, PIN-code of wachtwoord.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op Vingerafdruk toevoegen om nog een vingerafdruk toe te voegen.
    • Tik op een opgenomen vingerafdruk om er een nieuwe naam aan te geven.
    • Tik op naast een opgenomen vingerafdruk om deze te verwijderen.