De slimme vergrendeling instellen

Slimme vergrendeling houdt je telefoon ontgrendeld wanneer je het veilig bij je hebt, zoals wanneer je telefoon in je zak zit of wanneer je thuis bent. Na het configureren van Slimme vergrendeling hoef je de telefoon niet handmatig te ontgrendelen.
Opmerking: Beschikbare opties voor Slimme vergrendeling variëren afhankelijk van het telefoonmodel.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Slimme vergrendeling.
    Belangrijk: Je moet een schermvergrendeling instellen voordat je Slimme vergrendeling kunt gebruiken. Als je geen schermvergrendeling hebt ingesteld, tik je op Schermvergrendeling. Dit is je alternatieve methode voor schermvergrendeling.
  3. Controleer je schermvergrendeling.
  4. Kies uit de beschikbare opties en stel in wanneer je de telefoon ontgrendeld wilt houden. Bijvoorbeeld wanneer:
    • Je de telefoon bij je draagt
    • Je bevindt je op een vertrouwde locatie, zoals thuis of op kantoor
    • De telefoon is verbonden met een vertrouwd apparaat, zoals je Bluetooth-telefoon of een autosysteem
  5. Volg de instructies op het scherm en druk vervolgens op om terug te keren naar het scherm Beveiliging.
  6. Tik onder Toestelbeveiliging op Settings icon naast Schermvergrendeling, tik op Vergrendelen na schermonderbreking, en specificeer vervolgens de inactieve tijd voordat het scherm wordt vergrendeld.