Een back-up maken van HTC Desire 20‍+

Maak een back-up van HTC Desire 20‍+ naar Google Drive zodat je inhoud, zoals app-gegevens en -instellingen, kunt herstellen na een reset naar fabriekswaarden of bij het herstellen van je gegevens naar een ander Android-apparaat.
  1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Systeem > Back-up.
  2. Zorg dat Back-up maken op Google Drive is ingeschakeld.
    Tip: Voor het selecteren van een andere back-upaccount dan je primaire Google-account, tik je op Account en selecteer vervolgens een andere Google-account. Je kunt ook tikken op Account toevoegen voor het toevoegen van een nieuwe Google-account voor je back-up.
De functie Automatische back-up in Android maakt periodiek een back-up van HTC Desire 20‍+ naar een privémap in Google Drive. Back-upgegevens tellen niet mee voor je Google Drive-opslagquota. Van grote bestanden of bestanden die ontwikkelaars van apps hebben gekozen om uit te sluiten, wordt geen back-up gemaakt.

Je kunt ook op elk gewenst moment tikken op Nu back-up maken om handmatig een back-up te maken van HTC Desire 20‍+.