Hoe zoek of wis ik mijn telefoon met Mijn apparaat zoeken?

Je kunt Mijn apparaat zoeken gebruiken om je telefoon te zoeken onder de volgende omstandigheden:
  • De functies voor extern zoeken, vergrendelen en wissen zijn ingeschakeld in Instellingen > Google > Beveiliging > Mijn apparaat zoeken.

Of in eerdere Android-versies is Mijn apparaat zoeken ingeschakeld in Instellingen > Beveiliging > Apparaatbeheerders.

• Je verloren of gestolen telefoon is nog verbonden met het internet, aangemeld bij je Google-account en heeft locatieservices ingeschakeld.

Mijn apparaat zoeken gebruiken:

1. Ga met gebruik van de webbrowser van je computer naar www.google.com/android/find en meld je aan bij dezelfde Google-account die je hebt gebruikt op je telefoon.

Mijn apparaat zoeken toont je de details van de locatie van je telefoon wanneer deze wordt gedetecteerd.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op Geluid afspelen om je telefoon over te laten gaan in het geval dat je het alleen op een verkeerde plaats hebt geplaatst.
    • Als dit de eerste keer is dat je Mijn apparaat zoeken gebruikt, klik je op Beveiligen & wissen configureren voor het configureren van externe vergrendeling en wisacties voor je telefoon.
    • Klik op Apparaat beveiligen voor het vergrendelen van je telefoon en afmelden bij je Google-account.
    • Klik op Apparaat wissen als je alles wilt wissen van je telefoon.
      Opmerking: Extern wissen van je telefoon voert een reset naar fabriekswaarden uit voor het verwijderen van alle gegevens in je telefoongeheugen, inclusief apps, app-gegevens en instellingen. Sommige gegevens—inclusief persoonlijke gegevens—worden wellicht niet permanent gewist. Je zult hierna geen externe toegang meer hebben tot je telefoon.