Bestanden kopiëren tussen HTC Desire 20‍+ en je computer

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC Desire 20‍+ kopiëren.
Belangrijk: Sla je bestanden op en sluit ze voordat je ze kopieert van je computer naar HTC Desire 20‍+, of andersom.
  1. Sluit HTC Desire 20‍+ aan op de computer met gebruik van je USB Type-C-kabel.
  2. Op HTC Desire 20‍+ ontgrendel je het scherm als dit is vergrendeld.
  3. Schuif het meldingenvenster open. Tik op Android-systeem > Dit apparaat opladen via USB, en doe vervolgens het volgende:
    • Onder de instelling USB geregeld door selecteer je Dit apparaat.
    • Onder de instelling USB gebruiken voor selecteer je Bestandsoverdracht.
  4. Wanneer je ziet dat een pop-upvenster wordt weergegeven op je computer, kies je voor het weergeven van bestanden.

Als het pop-upvenster niet wordt weergegeven, open je een bestandsbeheer-app zoals Bestandsverkenner op je computer. Klik op HTC Desire 20‍+ voor toegang tot bestanden in het interne geheugen of op de opslagkaart.

5. Kopieer de bestanden van je computer naar HTC Desire 20‍+, of andersom.
  6. Na het kopiëren van de bestanden, verbreek je de verbinding tussen HTC Desire 20‍+ en de computer.