Soorten geheugen

Met HTC Desire 20‍+ kun je app-gegevens, media en andere bestanden opslaan in de volgende soorten opslag:

Telefoongeheugen

Dit is de interne opslag die het systeem Android, vooraf geïnstalleerde apps, e-mail, tekstberichten en gegevens van de apps in de cache bevat. Je kunt ook apps installeren die je hebt gedownload, en foto's, video's en schermafbeeldingen vastleggen in dit geheugen.

Geheugenkaart

Gebruik je geheugenkaart als verwijderbare opslag om je media en andere bestanden op te slaan en te openen op HTC Desire 20‍+ of elke Android-telefoon.

USB-opslag

Je kunt een extern USB-opslagapparaat aansluiten, zoals een USB-stick of een SD-kaartlezer. Je hebt een speciale kabel nodig om verbinding te maken tussen HTC Desire 20‍+ en een USB-opslagapparaat.