Een vastlegmodus kiezen

Schakel tussen opnamemodi voor het maken van foto's of video's.
  1. Om te kiezen uit de vaak gebruikte opnamemodi, veeg je naar links of rechts boven de knop Vrijgave sluiter in staande stand—of veeg omhoog of omlaag in liggende stand.
  2. Tik op de vastlegmodus die je wilt gebruiken.
  3. Om te kiezen uit de opnamemodi, tik je op Capture mode menu icon, en tik vervolgens op de modus om te gebruiken.

Instellingen opnamemodus

Je kunt tevens de instellingen wijzigen voor enkele van de opnamemodi, zoals de modus Foto of Video.

Je ziet de instellingen van de huidige opnamemodus bovenaan het Viewfinder-scherm. Tik voor toegang tot meer instellingen op Camera Settings icon.

Op het paneel tik je op een instelling om het aan en uit te schakelen of om door de opties ervan te lopen.

Pictogram Beschrijving Beschikbare modi
Kies een flitsinstelling. Alle modi behalve AR-sticker, Bokeh, Nacht, Panorama en Bewegingsfoto
Schakel de scènedetectie aan en uit. Foto
Kies uit de beschikbare fotofilters. Foto
Loop door de opties voor zelfontspanner. Foto / AR-sticker / Bokeh / Nacht / Pro / Breedhoek
Schakel opnemen door aanraken aan en uit. Wanneer dit is ingeschakeld, kun je op het scherm tikken om een foto te maken. Foto / AR-sticker / Nacht / Pro / Breedhoek
Stel de beeldverhouding in. Foto / AR-sticker / Pro
Toon of verberg het raster. Foto / Pro
HDR mode button Stel HDR in op automatisch, aan of uit. Foto
Schakel automatisch opnemen van glimlach aan en uit. Foto
Stelt de videoresolutie in. Video / Schoonheidsvideo
Schakel beeldstabilisatie aan en uit. Video
Open meer camera-instellingen. Foto / Video / AR-sticker / Bokeh / Nacht / Breedhoek