Aanraakgeluiden en trillen

Sommige mensen vinden feedback met geluid of trillingen prettig als ze het scherm aanraken, en anderen niet. Je kunt verschillende soorten aanraakgeluiden en trillingen in- en uitschakelen op de HTC Desire 20‍+.
  • Aanraaktonen bij het tikken op het kiesblok van de telefoon
  • Aanraakgeluiden bij het tikken op items op het scherm
  • Geluiden bij schermvergrendeling
  • Trillen bij het indrukken van navigatieknoppen
  • Aanraakgeluiden en trillingen bij het tikken op het toetsenbord

Aanraakgeluiden en trillingen in- en uitschakelen

1. Tik vanuit het scherm Home op Instellingen > Geluid.
  2. Tik op Geavanceerd.
  3. Selecteer de opties die je wilt in- of uitschakelen onder Andere geluiden en trillingen.

Toetsenbordgeluiden en trilling uitschakelen

1. Tik vanuit het scherm Home op Instellingen > Systeem > Talen en invoer.
  2. Tik op Virtueel toetsenbord > Gboard > Voorkeuren.
  3. Onder Toetsdruk kun je:
    • Tik op Geluid bij druk op een toets Aan/uit om de toetsenbordgeluiden in of uit te schakelen.
    • Tik op de Aan/uit-schakelaar Haptische feedback bij toetsaanslag om de trilling van het toetsenbord in of uit te schakelen.