Wi‍-Fi-verbinding

Om Wi‍-Fi op je toestel te gebruiken, heb je toegang nodig tot een draadloos toegangspunt of "‍hotspot"‍.
Opmerking: De beschikbaarheid en sterkte van het Wi‍-Fi-signaal verschilt naargelang van de barrières, zoals gebouwen of een muur tussen kamers, waar het Wi‍-Fi-signaal doorheen moet.

Wi‍-Fi in- of uitschakelen

1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Netwerk en internet.
  2. Tik op de schakelaar Wi‍-Fi Aan/uit om Wi‍-Fi in of uit te schakelen.
  3. Tik op Wi-Fi voor een lijst met gevonden draadloze netwerken.
Tip: Schuif omlaag naar de onderkant van het scherm om Opgeslagen netwerken te zien.

Verbinden met een Wi‍-Fi-netwerk

1. Schakel Wi‍-Fi in en controleer de lijst met gevonden Wi‍-Fi-netwerken.

Zie Wi‍-Fi in- of uitschakelen.

2. Tik op een Wi‍-Fi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken.
  3. Als je een beveiligd netwerk hebt geselecteerd, voer je de netwerksleutel of het wachtwoord in.
  4. Tik op Verbinden. Het Wi‍-Fi-pictogram Wi-Fi connected notification verschijnt op de statusbalk als verbinding is gemaakt.