Aan de slag met de Camera-app

Maak geweldige foto's en video's met HTC Desire 20‍+.
Voor je gemak bestaan er meerdere manieren om de app Camera te starten.
  • Tik in het beginscherm op het camerapictogram om de app Camera te openen.
  • Druk tweemaal op de AAN/UIT-knop.
    Tip: Zorg ervoor dat Naar camera schakelen is ingeschakeld in Instellingen > Systeem > Gebaren.
Je ziet de modus Foto de eerste keer dat je de Camera-app gebruikt.
Camera viewfinder screen showing the various onscreen controls.
Pictogram Functie
Switch camera button Schakelen tussen de camera's voor en achter.
Camera shutter button Een foto maken.
Thumbnail of last photo or video taken De laatst genomen foto of video bekijken.
Schakel tussen de algemene opnamemodi.
Schakel de flits in of uit.
Wijzig de instellingen voor opnamemodus.
Schakel de scènedetectie aan en uit.
Pas een fotofilter toe.
Kies uit meer opnamemodi.