Inhoud overzetten van een Android-telefoon

Download op je oude Android-telefoon het HTC-hulpprogramma voor overzetten en gebruik dat om de inhoud naar de HTC Desire 20‍+ over te zetten.

De soorten inhoud op je oude telefoon die het HTC-hulpprogramma voor overzetten kan overzetten, zijn onder andere contactpersonen, oproepgeschiedenis, muziek, foto's, video's, bepaalde instellingen en meer.

1. Tik vanuit het startscherm op Instellingen > Systeem.
  2. Tik op Geavanceerd > Inhoud van een andere telefoon ophalen.
  3. Kies of je wilt overzetten vanaf een HTC Android-telefoon of een andere Android-telefoon.
  4. Tik op het scherm Inhoud van een andere telefoon ophalen op Volgende.
  5. Volg de suggesties op de HTC Desire 20‍+ om het HTC-hulpprogramma voor overzetten op je oude telefoon te downloaden en installeren en open het hulpprogramma.
  6. Als je een PIN-code op je oude telefoon ziet, moet je er voor zorgen dat dezelfde PIN-code ook op de HTC Desire 20‍+ verschijnt voordat je doorgaat.

Als de PIN-code niet verschijnt, tik dan op Opnieuw op je oude telefoon. Als hij nog steeds niet verschijnt, kan dat betekenen dat de oude telefoon geen verbinding kan maken met de HTC Desire 20‍+. Als dit gebeurt, moet je een andere overdrachtmethode proberen.

7. Tik op de oude telefoon op Bevestigen.
  8. Kies op je oude telefoon de soorten inhoud die je wilt overzetten, tik je op Overdragen.
  9. Wacht tot het overzetten is voltooid.
  10. Tik op Gereed op beide telefoons.