HTC Desire 20‍+-overzicht

Nadat je de HTC Desire 20‍+ hebt uitgepakt, maak je eerst kennis met de locatie van de kaartlade, bedieningen en sensoren.
  1. AAN/UIT-knop
  2. Luidspreker
  3. USB Type-C-aansluiting
  4. Microfoons
  5. 3,5mm headset aansluiting
  6. VOLUME regeling
  7. nano SIM- en opslagkaartlade
  8. Frontcamera
  9. Nabijheids- en lichtsensor
  10. Meldings-LED

Je hebt een 4G/LTE-abonnement nodig om het 4G/LTE-netwerk van je aanbieder te kunnen gebruiken voor gesprekken en gegevensdiensten. Neem contact op met je mobiele netwerkaanbieder voor meer details.

Opmerking:
  • Als je een hoes of schermbescherming wilt gebruiken, moet je de nabijheidsensor niet afdekken en blokkeren. Koop een hoes of schermbeveiliging die is ontworpen voor HTC Desire 20‍+.
  • Voorkom dat vocht of stof in de opening van de microfoon belanden om schade aan de microfoon te voorkomen.
  • Sluit geen headsets van derden aan of accessoires met metalen bedels die bij de ingang van de headset bungelen. Dit kan de ontvangst van het signaal beïnvloeden.
  • Demonteer geen enkel deel van de telefoon. Probeer niet om de telefoon te openen of om de batterij met kracht te verwijderen. Hierdoor kan de telefoon of de elektronica erin beschadigd raken en dit maakt de garantie ongeldig.

Achterzijde

1. Quad-camera's
  2. Dubbele LED-flitser
  3. Vingerafdrukscanner