Manieren voor het ontgrendelen van HTC Desire 20‍+

Het is belangrijk om HTC Desire 20‍+ in te stellen om zichzelf te vergrendelen om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot je gegevens in het geval ze kwijt raken of gestolen worden. Er bestaan diverse manieren waarop je HTC Desire 20‍+ kunt ontgrendelen.
  • Schermvergrendeling: Stel HTC Desire 20‍+ in voor ontgrendelen met gebruik van een veilige PIN, wachtwoord of patroon. Zie Een schermvergrendeling instellen.
  • Vingerafdruk: Haal HTC Desire 20‍+ uit de slaapstand en ontgrendel het met een aanraking door het toevoegen van vingerafdrukken. Zie Vingerafdrukscanner.
  • Gezichtsontgrendeling: Wanneer het scherm is ingeschakeld, ontgrendel je je telefoon met je geregistreerde gezicht. Zie Info over Gezichtsontgrendeling.
  • Smart Lock: Stel HTC Desire 20‍+ in op automatisch ontgrendelen wanneer je het veilig bij je hebt, zoals wanneer je telefoon in je zak zit of wanneer je thuis bent. Zie De slimme vergrendeling instellen.