De locatie-instelling in- of uitschakelen

Wanneer de locatie-instelling is ingeschakeld, kunt je informatie ontvangen, zoals nabijgelegen restaurants en suggesties voor rijroutes gebaseerd op je huidige locatie.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Locatie.
  2. Tik op de Locatie gebruiken Aan/uit-schakelaar om locatieservices in of uit te schakelen.
Opmerking: Als je de locatie-instelling uitschakelt, kunnen apps en services de locatie van je apparaat niet verkrijgen, maar je kunt wel nog lokale resultaten en advertenties krijgen op basis van het IP-adres van je apparaat.