Een PIN toewijzen aan een nano SIM-kaart

Je kunt helpen bij het beschermen van de nano SIM-kaart door een persoonlijk identificatienummer (PIN) toe te wijzen.
Belangrijk: Controleer of je over de standaard PIN beschikt die door je mobiele aanbieder is geleverd voordat je doorgaat.
  1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Geavanceerd > SIM vergrendeling.
  3. Bij telefoonmodellen met een dubbele SIM selecteer je aan welke kaart je een nieuwe PIN wilt toewijzen.
  4. Tik op de SIM-kaart vergrendelen Aan/uit-schakelaar om dit in te schakelen. Voer de standaard PIN-code voor de kaart in en tik dan op OK.
  5. Tik op SIM PIN-code wijzigen als je de PIN van de kaart wilt wijzigen.

Herstellen van een nano SIM-kaart die is vergrendeld

Als je de verkeerde PIN vaker intikt dan het maximaal aantal toegestane pogingen, wordt de kaart "‍PUK-geblokkeerd"‍.

Je hebt een PUK (Pin Unlock Key)-code nodig voor het herstellen van toegang tot HTC Desire 20‍+. Neem voor deze code contact op met je mobiele aanbieder.

1. Wanneer je hierom wordt gevraagd, voer je de PUK-code in en tik je vervolgens op Volgende.
  2. Typ de nieuwe PIN die je wilt gebruiken en klik op Volgende.
  3. Typ de nieuwe PIN nogmaals en tik op OK.