Motion Launch

Motion Launch is een combinatie van een bewegingsgebaar gevolgd door een vingergebaar. Met een combinatie van eenvoudige gebaren kun je wekken naar je beginscherm, HTC BlinkFeed enzovoort.

Motion Launch gebaren in- of uitschakelen

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Scherm en gebaren of op Scherm, gebaren en knoppen.
  2. Tik op Gebaren voor Motion Launch.
  3. Selecteer de gewenste Motion Launch-gebaren.

Wekken naar het vergrendelscherm

Ga vanuit de slaapstand naar het vergrendelscherm zonder op de AAN/UIT-knop te drukken.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling met gegevens hebt ingesteld, wordt je eerst naar je gegevens gevraagd voordat de HTC U Play zich ontgrendelt.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Tik onmiddellijk tweemaal op het scherm.

Wakker worden en ontgrendelen

Ga vanuit de slaapstand en ontgrendel de HTC U Play naar het laatste scherm dat je hebt gebruikt zonder op de AAN/UIT-knop te drukken.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling met gegevens hebt ingesteld, wordt je eerst naar je gegevens gevraagd voordat de HTC U Play zich ontgrendelt.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg direct omhoog vanaf de onderste helft van het scherm.

Wekken naar het widget-startscherm

Ga vanuit de slaapstand naar het widget-startscherm zonder op de AAN/UIT-knop te drukken.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling met gegevens hebt ingesteld, wordt je eerst naar je gegevens gevraagd voordat de HTC U Play zich ontgrendelt.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg direct naar links vanaf de rechterkant van het scherm.

Wekken naar HTC BlinkFeed

Ga vanuit de slaapstand naar HTC BlinkFeed zonder op de AAN/UIT-knop te drukken.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling met gegevens hebt ingesteld, wordt je eerst naar je gegevens gevraagd voordat de HTC U Play zich ontgrendelt.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg direct naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm.

De camera starten

Ga vanuit de slaapstand naar het Camera zonder op de AAN/UIT-knop te drukken.
  1. Breng de telefoon omhoog in staande stand.
  2. Veeg onmiddellijk tweemaal omlaag op het scherm.
Belangrijk: Als je een schermvergrendeling met inloggegevens hebt ingesteld, wordt je gevraagd om eerst je gegevens in te voeren als je de app Camera verlaat.