Het scherm ontgrendelen

• Houd de vingerafdruksensor ingedrukt.
  • Veeg omhoog om het scherm te ontgrendelen.
Als je een schermvergrendeling hebt ingesteld, wordt je naar je gegevens gevraagd voordat de HTC U Play zich ontgrendelt.
Tip: Als je een herinnering of alarm hebt ingesteld, kun je de gebeurtenis of het alarm uitstellen of verwijderen vanaf het vergrendelscherm. Sleep gewoon of omhoog.

Meldingen op het vergrendelscherm in- of uitschakelen

Je kunt kiezen of je de meldingen op het vergrendelscherm wilt in- of uitschakelen.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Geluiden en meldingen.
  2. Tik op Als apparaat vergrendeld is > Geen meldingen tonen.
    Opmerking: Als je later van gedachten verandert, tik je op Alle inhoud van meldingen weergeven om meldingen op het vergrendelscherm in te schakelen.

Werken met meldingen op het vergrendelscherm

Je kunt meldingen op het vergrendelscherm niet alleen lezen maar je kunt er ook iets mee doen.
  • Tik tweemaal op een melding om direct naar de bijbehorende app te gaan.
  • Veeg naar links of rechts op de melding om deze te verwijderen.
  • Houd een melding ingedrukt om meer informatie te zien.
  • Tik op voor het prioriteren van meldingen van de bijbehorende app.