App-updates installeren vanaf Google Play

Sommige HTC-apps en apps van derden worden bijgewerkt met verbeteringen en foutoplossingen via Google Play. Je kunt apps handmatig bijwerken of je telefoon instellen om de app-updates automatisch te downloaden en te installeren wanneer ze beschikbaar zijn.
  1. Tik in het beginscherm op en zoek naar en tik op Play Store.
  2. Tik op om het uitschuifmenu te openen.
  3. Tik op Mijn apps en games.

Je ziet een lijst van apps die op je telefoon zijn geïnstalleerd.

4. Tik onder Updates op een app.
  5. Tik op Updaten.
  6. Als je hierom wordt gevraagd, tik je op Accepteren.
Tip: Tik in Play Store op > Instellingen > Apps automatisch updaten om te kiezen hoe Google Play je apps moet updaten.