Muziek streamen naar AirPlay-luidsprekers of Apple TV

Zorg er voordat je begint voor dat je apparaat is verbonden met je Wi‍-Fi-netwerk. Raadpleeg de documentatie die wordt geleverd met je AirPlay-luidsprekers of Apple TV voor details.
  1. Na het aansluiten van je AirPlay-luidsprekers of Apple TV op je Wi‍-Fi-netwerk, open je een muziek-app op je telefoon.
  2. Veeg met drie vingers omhoog over het scherm.

Je telefoon schakelt Wi‍-Fi automatisch in en scant op media-apparaten op je Wi‍-Fi-netwerk. Je ziet dan de beschikbare apparaten vermeld.

3. Tik op het apparaat waarmee je verbinding wilt maken.
  4. Begin met het afspelen van muziek in de muziek-app. Je hoort dan muziek die wordt afgespeeld van het apparaat dat je hebt geselecteerd.