Junkbestanden handmatig wissen

Verwijder regelmatig junkbestanden die je opslagruimte onoverzichtelijk maken of die de prestatie van de telefoon vertragen.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Junk wissen.

De app Boost+ laat je zien hoeveel opslagruimte wordt gebruikt door verschillende junkbestanden, zoals cachebestanden, reclamebestanden, tijdelijke bestanden en app-installatieprogramma's.

3. Selecteer of wis de soorten junkbestanden die je wilt verwijderen.

Je kunt tikken op naast een categorie voor het weergeven van de bestanden eronder.

4. Tik op Knop Wissen voor het wissen van junkbestanden.
Opmerking: In de instellingen van de app Boost+ kun je er tevens voor kiezen om een melding te ontvangen wanneer je junkbestanden een ingestelde limiet overschrijden of wanneer een app gedurende een bepaalde periode niet is gebruikt.