Het tijdstip voor uitschakelen van het scherm instellen

Na een bepaalde tijd van inactiviteit wordt het scherm uitgeschakeld om de levensduur van de batterij te verlengen. Je kunt instellen na hoeveel tijd het scherm wordt uitgeschakeld.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Scherm en gebaren of op Scherm, gebaren en knoppen.
  2. Tik op Time-out scherm en vervolgens op de tijd waarna het scherm moet uitschakelen.