Bestanden kopiëren tussen HTC U Play en je computer

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC U Play kopiëren.
Belangrijk:
  • Sluit je bestanden en sla ze op voordat je ze van je computer naar de HTC U Play kopieert, of omgekeerd.
  • Als je je geheugenkaart gebruikt als interne opslag, toont je computer alleen inhoud van de geheugenkaart.
  1. Sluit de HTC U Play aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
  2. Op HTC U Play ontgrendel je het scherm als dit is vergrendeld.
  3. In het pop-upbericht dat vraagt of USB moet worden gebruikt voor bestandsoverdrachten, tik je op Ja.

Als je dit bericht niet ziet, schuif je het meldingenpaneel open, tik op de melding USB gebruiken voor en tik vervolgens op Bestandsoverdrachten.

Vervolgens zie je de opties voor weergeven en importeren van bestanden op het computerscherm.

4. Kies om bestanden weer te geven.
  5. Kopieer de bestanden van je computer naar de HTC U Play of omgekeerd.
  6. Verbreek de verbinding tussen de HTC U Play en je computer na het kopiëren van de bestanden.