Configureren van HTC Sense Companion

Bij het voor de eerste keer configureren van HTC Sense Companion moet je je aanmelden bij je HTC-account zodat HTC Sense Companion kan koppelen met alle HTC-apps en -services. Hierdoor kun je betere aanbevelingen en informatie krijgen die is afgestemd op je behoeften.
  1. Tik vanuit het Startscherm op en zoek en tik vervolgens op HTC Sense Companion.
  2. Tik op Doorgaan.
  3. Wanneer je wordt gevraagd om toestemmingen te kiezen, selecteer je alle opties om betere aanbevelingen te krijgen, en tik vervolgens op Volgende.
  4. Tik op Aanmelden of Ja voor het koppelen van HTC Sense Companion met je HTC-account.
  5. Wanneer je klaar bent, tik je op Doorgaan.
Tip: Voor het wijzigen van HTC Sense Companion-instellingen, open je de app opnieuw en tik je vervolgens op .