Bestanden kopiëren tussen het telefoongeheugen en de geheugenkaart

Vanaf Android 6.0 kun je naar Instellingen gaan voor het weergeven en beheren van bestanden in je telefoongeheugen en je geheugenkaart. Als je je geheugenkaart gebruikt als verwijderbare opslag, kun je bestanden kopiëren tussen het telefoongeheugen en de geheugenkaart. Je kunt tevens bestanden kopiëren naar of van een extern USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten op HTC U Play.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Opslagruimte.
  2. Tik op Telefoongeheugen > Bekijk, of tik op de naam van de geheugenkaart.

Of tik op het externe USB-opslagapparaat wanneer je dit hebt aangesloten.

3. Open de map die de bestanden bevat welke je wilt kopiëren.
  4. Selecteren of de selectie van bestanden opheffen:
    • Houd een bestand ingedrukt om het te selecteren. Voor het selecteren van meer bestanden, tik je op elk bestand.
    • Tik op een bestand om de selectie ervan op te heffen.
    • Voor het selecteren van alle bestanden, houd je eerst een bestand ingedrukt, en tik vervolgens op > Alles selecteren.
  5. Tik op > Kopiëren naar.
  6. In het uitschuifmenu Opslaan in kies je het type opslag waarnaar moet worden geplakt, en open vervolgens de bestemmingsmap.
  7. Tik op Kopiëren.