Hoe kan ik sneller typen?

Het toetsenbord op het scherm van je telefoon is uiterst aanpasbaar. Je kunt de instellingen en opties aanpassen voor het verbeteren van je typervaring.

Hier vind je enkele tips die je kunt proberen:

• Toon de numerieke toetsen in de bovenste rij van het toetsenbord. Ga naar Instellingen en tik op Taal en toetsenbord. Tik op Touchpal - HTC Sense-versie > Algemene instellingen. Selecteer Rij nummeren.
  • Contextuele voorspelling inschakelen.Ga naar Instellingen en tik op Taal en toetsenbord. Tik op TouchPal - HTC Sense-versie > Slimme invoer, en zorg er vervolgens voor dat Contextuele voorspelling wordt geselecteerd. Deze optie maakt voorspelling van het volgende woord mogelijk en maakt het tevens mogelijk dat het toetsenbord leert van de gebruikelijke woordpatronen die je typt voor betere woordsuggesties.
  • Schakelen naar liggende modus.Veeg met twee vingers omlaag vanaf de statusbalk en controleer of Automatisch draaien is ingeschakeld. Open de benodigde app en tik vervolgens op een tekstveld om het toetsenbord te tonen. Draai je telefoon zijwaarts om een groter toetsenbord weer te geven.
    Je kunt vervolgens tikken op > Splitsen.
  • Wijzig de grootte of positie van het toetsenbord.

Open de benodigde app en tik vervolgens op een tekstveld om het toetsenbord te tonen. Tik op en tik op Formaat aanpassen. Sleep aan een van de grenspijlen om de grootte van je toetsenbord te wijzigen.

Om het toetsenbord omhoog te verplaatsen, sleep je de middelste knop omhoog.