Slim versterken in- of uitschakelen

Met de functie Slim versterken kan de Boost+-app automatisch ruimte vrijmaken op het geheugen van je telefoon.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Knop verwijderen en selecteer of wis vervolgens de optie Slim versterken.
  3. Wanneer je wordt gevraagd om de systeemrechten te configureren voor Boost+, tik je op Doorgaan > Boost+
  4. Tik op de schakelaar Gebruikstoegang toestaan Aan/uit.

Apps toevoegen aan de uitzonderingenlijst van Slim versterken

Je kunt ervoor kiezen om de app Boost+ in te stellen voor het overslaan van sommige apps wanneer het de controles van Slim versterken uitvoert.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Boost+.
  2. Tik op Slim versterken.
  3. Tik op Knop meer opties > Overgeslagen apps beheren.
  4. Tik op Toevoegen en selecteer vervolgens de apps om over te slaan.
  5. Tik op Toevoegen.