De slimme vergrendeling instellen

Stel je telefoon in om je gezicht of een ander vertrouwd apparaat te detecteren voordat je het scherm kunt ontgrendelen.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik op Schermvergrendeling en selecteer en stel je schermvergrendeling in.

Dit wordt de back-up schermvergrendelmethode.

3. Tik op het scherm Beveiliging tik je op Slimme vergrendeling.
  4. Controleer je schermvergrendeling.
  5. Kies wat de telefoon moet detecteren voordat deze ontgrendelt.
  6. Volg de instructies op het scherm en druk vervolgens op om terug te keren naar het scherm Beveiliging.
  7. Tik op Telefoon automatisch vergrendelen en geef op na hoeveel tijd zonder activiteit het scherm vergrendeld moet worden.
Om je te helpen een slimme vergrendeling betrouwbaarder en veiliger te maken, kun je HTC U Play trainen om je gezicht te herkennen in verschillende situaties, zoals wanneer je een bril draagt of een baard laat groeien.

Tik op Slimme vergrendeling, controleer je schermvergrendeling en tik dan op Vertrouwd gezicht > Gezichtsvergelijking verbeteren. Volg de instructies op het scherm op.