Een SMS-bericht zenden

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Berichten.
  2. Tik op .
  3. Voer een contactnaam of een mobiel telefoonnummer in het vak Aan in.
  4. Tik op het gebied Tekst toevoegen of je handtekening als je die hebt ingesteld.
  5. Typ het bericht.
  6. Tik op om het bericht te verzenden.

Of tik in modellen met dubbele SIM op Sleuf 1 of Sleuf 2 om het bericht te verzenden.

Opmerking:
  • Tik op om het bericht als concept op te slaan.
  • Het aantal tekens voor een enkel SMS-bericht is beperkt (weergegeven boven ). Als je de limiet overschrijdt, wordt het SMS-bericht als één bericht bezorgd maar als meerdere berichten gefactureerd.
  • Je SMS-bericht wordt automatisch omgezet naar een multimediabericht als je een e-mail-adres in het veld Aan hebt opgegeven, een bijlage hebt toegevoegd of een bijzonder lang bericht hebt samengesteld.

Een bericht beantwoorden

1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Berichten.
  2. Tik op een contact (of telefoonnummer) om de uitwisseling van berichten met dat contact weer te geven.
  3. Tik op het gebied Tekst toevoegen of je handtekening als je die hebt ingesteld.
  4. Typ het bericht.
  5. Tik op .

Of tik in modellen met dubbele SIM op Sleuf 1 of Sleuf 2.

Doorgaan met een conceptbericht

Als je naar een andere app wisselt of er komt een gesprek binnen terwijl je een SMS samenstelt, wordt het bericht automatisch als concept opgeslagen.
  1. Tik in het beginscherm op en vervolgens op Berichten.
  2. Tik op een conceptbericht en bewerk vervolgens het bericht.
    Tip: Om alle conceptberichten op één plek te zien, tik je op en vervolgens op Filter > Concepten.
  3. Tik op .

Of tik in modellen met dubbele SIM op Sleuf 1 of Sleuf 2.