Schermhelderheid

1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Scherm en gebaren of op Scherm, gebaren en knoppen.
  2. Tik op Helderheidsniveau.
  3. Selecteer de optie Automatische helderheid en sleep de schuif om de maximale helderheid in te stellen. Dit stelt een limiet in voor de helderheid van het scherm als Automatische helderheid is geselecteerd.
  4. Wis het keuzevakje Automatische helderheid en sleep de schuif voor de helderheid naar links om de schermhelderheid te verlagen of naar rechts om hem te verhogen.