Muziek naar Blackfire-luidsprekers streamen

Afbeelding van Blackfire-logo.

Muziek tegelijkertijd afspelen op meerdere Blackfire-conforme luidsprekers vanaf je telefoon.

Zorg er voordat je begint voor dat je luidsprekers zijn verbonden met je Wi‍-Fi-netwerk. Zie de documentatie van de luidsprekers over het instellen en verbinden met het Wi‍-Fi-netwerk.
  1. Na het aansluiten van je luidsprekers op je Wi‍-Fi-netwerk, open je een muziek-app op je telefoon.
  2. Veeg met drie vingers omhoog over het scherm.

Je telefoon schakelt vervolgens Wi‍-Fi automatisch in en scant op media-apparaten op je Wi‍-Fi-netwerk. Je ziet de beschikbare luidsprekers.

3. Tik op de luidspreker waarmee je verbinding wilt maken.
  4. Start de muziekweergave in de muziek-app. Je hoort vervolgens de muziek klinken door de geselecteerde luidspreker.
  5. Om te wisselen tussen luidsprekers of om luidsprekers te groeperen, veeg je weer met drie vingers omhoog over het scherm.
    • Om muziek naar een andere luidspreker te streamen, tik je daar gewoon op.
    • Om luidsprekers te groeperen zodat de muziek tegelijkertiijd door deze luidsprekers klinkt, tik je op de knop Groep naast de naam van een luidspreker, selecteer je de andere luidsprekers waarmee je deze wilt groeperen, en tik je op OK.

De luidsprekers hernoemen

Je kunt je aan Blackfire voldoende luidsprekers in Instellingen hernoemen.
  1. Zorg er voor dat de luidsprekers zijn verbonden met je Wi‍-Fi netwerk.
  2. Tik in het beginscherm op > Instellingen > HTC Connect.

Je telefoon schakelt vervolgens Wi‍-Fi automatisch in en scant op media-apparaten op je Wi‍-Fi-netwerk. Daarna verschijnen de beschikbare Blackfire-luidsprekers.

3. Tik op naast de naam van een luidspreker.
  4. Voer een nieuwe naam in voor de luidspreker en tik op Gereed.