iPhone-inhoud overzetten met iCloud

Als je een iCloud-account hebt, synchroniseer je iPhone-inhoud naar je iCloud-opslag, en zet vervolgens inhoud, zoals contacten of foto's, over naar de HTC U Play.
  1. Tik in het beginscherm op > Instellingen > Inhoud overzetten.
  2. Tik op iPhone > Uit iCloud back-up importeren.
  3. Volg de stappen op het scherm om een back-up te maken van je iPhone-inhoud op je iCloud-opslag.
  4. Voer je iCloude-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
  5. Kies de iPhone-back-up die je wilt overzetten naar de HTC U Play en tik op Volgende.
  6. Kies de soorten inhoud die je wilt overzetten en tik op Importeren.
  7. Wacht tot de overdracht klaar is en tik op Gereed.
Opmerking: Slechts sommige contactgegevens kunnen worden overgezet, zoals de naam, foto. postadres, e-mailadres, geboortedaum, trouwdatum en aantekeningen.