Je lijst met contactpersonen

Opmerking: De helpinhoud hier is gebaseerd op de volgende app-versie: 3.36.x.
De app Google Contacten vermeldt alle contactpersonen die je hebt opgeslagen in je Google-account.
  1. Veeg vanuit het startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Contacten.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. Hier vind je een paar van de dingen die je kunt doen:
    • Als je meerdere Google-accounts op je telefoon hebt toegevoegd, tik je op je profielfoto of Contacts tab rechtsboven op het scherm. Vanuit het menu:
      • Tik op Contacten van alle accounts voor het weergeven van contactpersonen van al je accounts.
      • Tik op een account om alleen de contactpersonen van die account weer te geven.
    • Voeg nieuwe contactpersonen toe aan je Google-account op. Zie Een nieuwe contactpersoon toevoegen.
    • Sla SIM-contactpersonen in je Google-account op. Zie SIM-contactpersonen importeren.
    • Gebruik labels voor het groeperen van contacten. Zie Contacten groeperen in labels.
    • Sorteer contacten op voor- of achternaam. Voor het kiezen van de sorteervolgorde, tik je op > Instellingen > Sorteren op.
    • Importeer contactpersonen uit een .vcf-bestand. Tik op > Instellingen > Importeren > .vcf-bestand.

Je kunt ze ook exporteren naar een .vcf-bestand.

Tip: Voor meer informatie over Google Contacten, tik je op > Help en feedback of ga naar support.google.com/contacts.