De HTC Desire 21 pro 5G opnieuw starten (zachte reset)

Als de HTC Desire 21 pro 5G langzamer werkt dan normaal, nauwelijks reageert, of een app bevat die niet goed werkt, kun je proberen om te herstarten en kijken of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT om dat weer in te schakelen.
  2. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Opnieuw starten.

HTC Desire 21 pro 5G reageert niet?

Als HTC Desire 21 pro 5G niet reageert wanneer je het scherm aanraakt of op de knoppen drukt, kun je het nog steeds opnieuw starten.
Druk en houd de knop AAN/UIT ingedrukt totdat je telefoon trilt, en laat de knop vervolgens los.
Tip: Mogelijk moet je de knop gedurende 12 seconden ingedrukt houden voordat de telefoon gaat trillen.