Een nieuwe contactpersoon toevoegen

Maak nieuwe contactpersonen aan en voeg ze toe aan je Google-account.
  1. Veeg vanuit het startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Contacten.
  2. Tik op .
  3. Tik in het veld Voornaam en typ de naam van de contactpersoon. Tik op voor het afzonderlijk invoeren van de voornaam, tweede naam of achternaam en achtervoegsel van de naam van de contactpersoon, zoals Jr.
  4. Tik op om een foto toe te voegen aan je contact.
  5. Typ de contactgegevens in de betreffende velden.
    Tip: Tik op Meer velden om meer informatie in te voeren.
  6. Als je klaar bent, tik je bovenaan op het scherm op Opslaan.

SIM-contactpersonen importeren

Je kunt SIM-contactpersonen importeren van je SIM-kaart naar je Google-account.
  1. In de app Contacten tik je op > Instellingen > Importeren.
  2. Kies de SIM-kaart waarvan je contactpersonen wilt importeren, en tik vervolgens op OK.
  3. Kies de contactpersonen die je wilt importeren, en tik vervolgens op .