Controleren op beveiligingsupdates

In geval van een beveiligingspatch die beveiligingscorrecties of -verbeteringen biedt die gedownload kunnen worden, ontvang je een melding van een beveiligingsupdate. Je kunt de update eenvoudig installeren vanuit de melding.

Je kunt ook handmatig controleren op beveiligingsupdates in Instellingen.

1. Tik in het startscherm op Instellingen > Beveiliging.
  2. Doe het volgende:
    • Tik op Beveiligingsupdate > Controleren op update.
    • Tik op Google Play-systeemupdate > Controleren op update.
    Opmerking: Net al beveiligingsupdates, bieden Google Play-systeemupdates tevens belangrijke beveiligings- en privacycorrecties of -verbeteringen. Het is wellicht mogelijk om die updates sneller te krijgen aangezien ze direct naar je telefoon worden gestuurd van Google Play, net als app-updates.