Je internetverbinding delen via USB

Is voor je computer Geen internetverbinding beschikbaar? Geen probleem. Gebruik de gegevensverbinding van HTC Desire 21 pro 5G om verbinding te maken met het internet.
Belangrijk:
  • Mogelijk moet je USB-tethering opnemen in je gegevensabonnement, waar mogelijk extra kosten voor worden aangerekend. Neem voor meer informatie contact op met je mobiele aanbieder.
  • Controleer of mobiele gegevens is ingeschakeld.
  1. Sluit HTC Desire 21 pro 5G aan op je computer met gebruik van een USB Type-C-kabel.
  2. Tik in het startscherm op Instellingen.
  3. Tik op Netwerk en internet > Hotspot en tethering.
  4. Tik op de Aan/Uit-schakelaar voor USB-tethering om deze in te schakelen.