Ik heb via Bluetooth een paar bestanden naar mijn computer gestuurd. Waar zijn ze?

Als je vanaf je telefoon informatie verzendt via Bluetooth, is de locatie waar deze wordt opgeslagen afhankelijk van het type informatie en het ontvangende apparaat. Als je een afspraak of gebeurtenis uit de agenda of een contactpersoon verstuurt, wordt deze gewoonlijk direct opgeslagen in de bijbehorende applicatie op het ontvangende apparaat.

Als je een ander type bestand naar een Windows-computer stuurt, wordt dit gewoonlijk opgeslagen in de map Bluetooth Exchange in je map met persoonlijke documenten.

• Onder Windows XP kan het pad zijn: C:\Documents and Settings\[uw gebruikersnaam]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • Onder Windows Vista kan het pad zijn: C:\Gebruikers\[uw gebruikersnaam]\Documenten
  • Onder Windows 7 kan het pad zijn: C:\Users\[uw gebruikersnaam]\Mijn documenten\Bluetooth Exchange Folder
  • Onder Windows 8 kan het pad zijn: C:\Gebruikers\[uw gebruikersnaam]\Documenten
  • Nadat je het bestand hebt ontvangen in Windows 10, wordt je gevraagd om op te geven waar je de locatie wilt opslaan.

Als je een bestand naar een ander apparaat stuurt, kan de opslaglocatie afhankelijk zijn van het bestandstype. Als je bijvoorbeeld een afbeelding naar een andere mobiele telefoon stuurt, kan deze worden opgeslagen in een map ​“‍Afbeeldingen”.